George Silver
(Zöldfülű párbajozó)
E-mail: szurkesolyom@gmail.com
Nem: Férfi
Azonosító: #211

Külső és belső tulajdonságok:

George Silver egy karizmatikus, hiú, külső megjelenésére sokat adó kalandor. Könnyű, vékony ruhákban jár, két kezén egy-egy míves alkarvédő bal oldalán egy vékony pengéjű kard lóg, jobbon egy hárítótőr. Harcban sebes, folyékony mozgására és precíz szúrásaira támaszkodik, azon kívül pedig megnyerő természetére és csalafinta eszére. Képességeit csak egy dolog múlja felül, az alkohol iránti vonzódása. Túlzott önbizalmával párosítva ez gyakran keveri a kalandort a vártnál nagyobb kutyaszorítóba.

A karakter pontértékei:

Szint: 1 Tp: 0

Erő: 1
Ügyesség: 5
Állóképesség: 3
Mentalitás: 1
Szakértelem: 3

VÉK: 5+3= 8+Pajzs (Hárítótőr +2, Alkarvédő Sebzéstűrés: 1)
VÉT: 5+Pajzs+Táv
TÉK: 1+5= 6+Fegyver (Kard+3)
TÉT: 1+5= 6+Fegyver (Kard+3)

EP: 10+3+1=14
MP: 1+1=2

A karakter története:

Egy kisnemesi család középső sarjaként hamar hozzászokott a jóléthez és a elismeréshez. Gyerekként megrögzött csínytevő volt, egyszer elhitette a szolgálólányával, hogy a kút mélyére ejtett egy zacskó aranyat, majd segítségért kiabálva eljátszotta a szerencsés megmentőt. Ahogy idősebb lett megtanult vívni és szenvedélyévé vállt a párbajozás, az országot járva kereste ellenfeleit és hírnevet. Azonban a szép arcoknak nehezen állt ellen és nem tartott sokáig amíg rajtakapták egy báró feleségével hancúrozni. A nemest az előző napi viadaluk után épp az ispotályban ápolták és kis híján a fejét vetette. A családja a megszégyenülést és fiuk kivégzését elkerülve kitagadta a fiút, megfosztva eddigi életszínvonalától. Kisemmizve, most magának próbál szerencsét, hogy alkoholizmusát és figyelemszomját kielégítse.

Egyéb információk:

Az évek során toleranciát épített fel az alkohol iránt, ami drágává teszi a lerészegedést. Mindig tart magánál egy kártyaszettet és pár trükkel gyakran elbűvöl együgyűbb embereket, hogy aztán közelükbe férkőzhessen. Gyakorlott a szerencsejátékokban is.