Meadowliger Shyskin
(Zöldfülű Harcos)
Nem:
Azonosító: #209

Külső és belső tulajdonságok:

Gyönyörű és kecses kecskelány, selymes barna bundával és szép zöldszemmel.Egyik szarva le van törve. Ruhái vaj színűek. Nagyon kedves és okos, szereti, ha kedvesek vele az emberek, mert akkor ő is kedves lesz velük.

A karakter pontértékei:

Erő: 1+2= 3 VÉK: 6d10 Ügyesség:1+4= 5 VÉT: táv+5d10 Állóképesség: 1+0=1 TÉK: 8d10 Mentalitás: 1+-1=0 TÉT: 5d10 Szakértelem: 1+3=4 EP: 12, MP: 1 (csak ha releváns)

A karakter története:

Meadowliger Shyskin a goatfolk közösségben nőtt fel egy másik kontinensen. Ő a goatfolkok vezérének lánya. A közösség sokszor kiment vadászni orkokra és mindig az apja vezette ezeket a vadászatokat. Egyszer nem tért vissza és azt mondták meghalt. Így történt, hogy a goatfolkok új vezért választottak maguknak. Meadowliger ekkor útrakelt és soha többé nem nézett vissza. Szabad volt, de szomorú hogy meghalt az apja. Apja egyetlen hagyatéka egy varázskard volt, ami világít, ha orokok vannak a közelben, azt megtartotta magának. Egroniába egy éve érkezett, hogy híres harcos legyen, de az emberek nem kedvelik és eddig ez nem sikerült. Most a kastélyba megy, mert ott ingyen van minden.

Egyéb információk:

Van neki egy varázs kardja, ami világít, ha orkok vannak a közelben.