Pilly
(A szeleburdi pixie)
Nem:
Azonosító: #198

Külső és belső tulajdonságok:

KÜLSŐ:
Mindössze 20 cm magas, vékony testalkatú, karcsú hölgyikét pillanthatunk meg. Arca bájos, fülei hegyesek, hosszú hullámos fekete hajában némi kékes árnyalatot is fel lehet fedezni. Hátán pillangószárnyak találhatóak, melyek fekete, fehér és türkizkék színekben pompáznak. Ruházatként egy fehér, csak nem áttetsző tunikaszerű darabot visel.

BELSŐ:
Nagyszájú, cinikus, aranyos, félénk, kíváncsi. Leginkább ezek jellemzőek rá. Szereti - sokak "örömére" - a csínytevést. Ez a kedvelt időtöltése.

A karakter pontértékei:

NJK

A karakter története:

Pillyke nagyjából 16 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, egy távoli vidék erdőjében. Úgy teltek a napjai, mint ahogyan a többi pixie-nek. Repkedtek a fák lombjai között. Egyszer azonban egy kobold, csapdába ejtette őt, mikor fürdőzött az egyik forrásban. Egy kis ketrecbe zárva utazott, ki tudja mennyi ideig. Azonban mikor a kobold sziklát mászott és lecsúszott a sziklafalról, a ketrec is leesett a hátáról, ami össze is tört, így Pilly ki tudott szabadulni. El is repült messzire, azonban eltévedt és kastélyban talált magának helyet. Azóta is itt van valahol.

Egyéb információk:

Pixie-ként képes repülni, valamit kisebb varázslatokra is képes. Egyik varázslata, hogy láthatatlanná képes változni egy kisebb időre. A másik varázslata tulajdonképpen illúziók létrehozása. Ezt főleg csínytevésre használja. (Pl: Az illető azt hallucinálja, hogy az asztalon lévő almának van szeme és szája, és mosolyog rá.)