Armura
(Boss)
E-mail: redswift12@citromail.hu
Nem: Férfi
Azonosító: #149

Külső és belső tulajdonságok:

Fekete páncél,aminek a rostély helyén egy koponyát ábrázoló acélmaszk figyel vissza. A páncélzatot sötét derengés övezi a szemeknek csupán nagyon apró nyílás jutott,ahogy az illesztésekhez is, így a viselőjéből semmit nem látni.Sötét vésetek láthatóak rajta amik kuszán rendszertelenül övezik körbe a vértezetet.Ezen felül puha bőrcsuklya tartozik még hozzá.
Jellemét tekintve gonosz.

A karakter pontértékei:

3.szint 19.pont
Erő:4
Ügyesség:7
Állóképesség:6
Mentalitás:2
Szakértelem:0

Támadás:11D10+2D10 = 13D10
Védekezés:13D10+3D10 = 16D10
Célzóérték:9D10
Távolsági védelem:7D10+3D10+Táv = 10D10
Egészség pont: 19
MP: 5

A karakter története:

A Mordavar Királyság legendái közt él egy tiltott monda, egy hadvezérről,kinek arcára már alig emlékszik bárki,s csak úgy nevezték a Páncélos.A királyság válságos idején, I. Herald hatalomra kerülését megannyi áruló nemes próbálta megdönteni.A király sorra vesztette el a csatákat,s úgy tűnt a vérvonal és vele az uradalom megszilárdítása hamvába hal.Ekkor jutott a fülébe,hogy a ködvadon határán él egy vén mágus aki talán rendelkezik olyan hatalommal,ami fordíthat a szerencséjén.Így történt,hogy a király az utolsó hűséges hadvezérét Lord Morethot elküldette a határhoz,hogy szerezzen segítséget a vén mágustól.
A tébolyult öreg nem ellenkezett,s eljött a fővárosba, ahol mindent megkapott ahhoz,hogy létrehozza élete művét a Pusztítás Vértjét,amibe végül saját gonosz lelkét ültette bele.A művelet végén így a készítő holtan esett össze,ám a páncélzat elkészült,amit Lord Moreth vett magára először. A hadvezérből eztán élharcos lett, aki sorra nyerte az ütközeteket. Ellenfelei kerülték a csatamezőn,elterjedt nevét,a Páncélost kiáltották, s a lázadó Lordok mind a pengéje által vesztek. Ám ő maga is megváltozott,nem szólt többé egy szót se,s azt beszélték hogy a páncél nélkül tán még az árnyékszékre se megy.Hozzáérni csak a karjuk elvesztése fejében lehetett az apródoknak,családját elhagyta,s a harcok végeztével eltűnt a következő kezdetéig.Az embereit aggasztotta a Lord viselkedése, átokról és sötét mágiáról súgtak össze, s mikor a végső ütközetben legyőzték a lázadó lordok utolsóit is, a király nevében megpróbálták lefogni a Páncélost.Az eset vérengzésbe torkollott,ám a túlerő végül legyőzte az ádáz harcost.A földön heverőhöz senki nem mert hozzáérni,testét a király vitette el.Még a sokat látott királyi varázsosok is elhűltek,mikor meglátták mi lett a jó Lord Morethból a páncél fogságában.Mivel elpusztítani nem lehetett a vértet,így a király megtiltotta,hogy bárkinek is szót ejtsenek erről,s a vértet száműzte az országból,egyenest a Ködvadon mélyére.
Azóta évszázadok teltek el,de a mai napig akadnak olyanok akik időnként beszámolnak egy ébenfekete páncélosról,aki okkal vagy ok nélkül öl.A legutóbb épp Egronia határvidékéről érkezett egy jelentés, egy elf helyőrség egyetlen túlélőjétől...bár a hitelessége megkérdőjelezhető,hisz úgy tűnt a sérüléseitől megzavarodott az elméje.

Egyéb információk:

Mágia:
Káoszpajzs(körönként aktív varázslat,míg az MP el nem fogy): 1MP -3 EP minden sebzésből

Ez egy Boss karakter lenne.