Rorschach
(Feltörekvő erdőjátó)
E-mail: eronpendragon@gmail.com
Nem: Egyéb
Azonosító: #112

Külső és belső tulajdonságok:

Mintha egy embert és egy rókát kereszteztek volna, ám ő nem valami elvetemült kísérlet eredménye, ő egy vulpe. Egész testét rövid-szőrű bunda fedi, ami a rókákra jellemző vörös-fehér és fekete színekben pompázik, melyhez pontosan illeszkedik aranybarna írisze. A legtöbb állatias fajjal szemben egészen kiegyenesedett a tartása, ám még így is csupán hegyes, hosszú füleivel együtt olyan magas mint egy átlagos ember. Hosszúkás pofájában hegyes fogak sorakoznak, és ujjai végén éles karmok. Hosszú farka egész a földig ér. Szálkás testalkata árulkodik róla, hogy nem egy vasgyúró, ellenben igen fürge és atletikus. Kiválóan hall és lát(még a sötétben is), szimata csaknem olyan jó, mint egy kopóé.
Ruhaként főként vászonnadrágot húz, melyet övvel fog össze derekén, amihez egy ing párosul, persze mind a bundájához illő színekben, ám néha visszatér a törzsi viselethez, ami egy tunikaszerű ruhadarab, amely deréktól combközépig fedi a testét. Bundája ápolására nagy gondot fordít. Nyakában egy régi amulett lóg, amit még a hazájából hozott el, kék színű drágakő, amit csontból faragott keretbe foglaltak, rajta vésetekkel.
A combjára szíjazva egy kést hord, ám gyakran látni nála kardot is, vagy íjat.
http://kenket.deviantart.com/art/Robin-Hood-495339059

Alapjában véve kedves természet, s igyekszik mindig helyesen cselekedni, ám az idegenekkel szemben igen bizalmatlan tud lenni. Kíváncsi természetéhez jó adag elszántság tartozik, s ha valamit a fejébe vesz arról bizony nehéz lebeszélni. Állatias mivoltából fakadóan néha eluralkodnak rajta ösztönei, ami okozott már problémát az emberek közt.

A karakter pontértékei:

Szint: 4, 20pont

Erő:1+2= 3
Ügyesség: 1+7= 8
Állóképesség: 1+2= 3
Mentalitás: 1+3= 4
Szakértelem: 1+1= 2

TÉK: 3+8= 11+fegyver(kés vagy kard)
TÉT: 4+8= 12+fegyver(íj)
VÉK: 8+3= 11
VÉT: táv+8+pajzs
EP: 10+3+3= 16
MP: 4+2= 6

A karakter története:

Rorschach nem más mint a klánfőnök egy szem fia, ám az apja nagy bánatára egyáltalán nem volt vezérjellem, annál sokkal jobban érdekelte minden más, gyakorta kóborolt el az erdőbe, vagy épp a sámán odújában rontotta a levegőt. Így aztán mikor is a klánfőnök idő előtt az örök vadászmezőkre távozott, a még szinte kölyök Rorschach helyett egy rangidős hím vette át a posztot, ami ellen senki sem tiltakozott. Csakhogy az új vezér féltette újdonsült címét, s elüldözte annak jogos örökösét a nagy erdőből. Ám még mielőtt még elhagyta volna a klánt a sámán egy amulettel ajándékozta meg, hogy útja során megvédje az ártó erőktől, amit azóta is nagy becsben tart. Azóta az emberek világában él és igyekszik boldogulni.

Egyéb információk:

Fajából adódóan kiváló a szaglása hallása, és az éjszakában is jól lát. Gyors és fürge ha kell, szinte hangtalanul is képes lopakodni, jó céllövő, ügyes fegyverforgató, ám nem kimondottan erős, fegyvertelenül is veszélyes ellenfélnek bizonyulhat.
Amulettjét nem csak díszként hordja, elvarázsolt tárgy mely viselőjét megvédi a KÖZVETLEN mágiától. ( pl. nem lehet mágia által fellökni, ám egy mágiával mozgatott tárgy gond nélkül elcsaphatja )