Copper D. Floyd
(Kezdő Kalóz)
Nem: Férfi
Azonosító: #230

Üzenet küldése

Külső és belső tulajdonságok:

Fekete kalapja, pipája mindig nála van. Ruházata egyszerű, fekete-fehér. Haja barna, vállig ér. Magassága kicsivel az átlag felett. Kora 30 közelébe sorolható. Övén egy szablyatartó, nyolc dobótőr, egy tőr, és egy hárító tőr található.
Elfogad minden vallást, de különösen egyet se gyakorol. Hogy kinek az oldalán harcol, az fizetség kérdése, de barátoknak bármikor segít.

A karakter pontértékei:

Szerencsevadász osztály - kalóz

Erő 2
Ügyesség 2
Egészség 3
Karizma 1
Bölcsesség -3
Intelligencia -1

Egészségpont (EP): 19

Kezdeményezés: 1d20 + 4
TÉK elsőgéleges: 1d20 + 2
Célzás: 1d20 + 2
Kitartás: 1d20 + 3
Reflex: 1d20 + 4
Akaraterő: 1d20 -3


Képzettségek:

Fegyverjártasság (ügy) (dobótőr)
Hajózás (ügy)
Úszás (erő)
Szabaduló művészet (ügy)
Osonás (ügy)
Mászás (erő)
Zárnyitás (ügy)

A karakter története:

A Paka Mokupuniban született, Tortuga városában. Már gyerekkorában megtanult úszni és a hajózás mesterségét is tanulgatta. Hamarosan megalapította a Gol-D. kalóz bandát melynek első tagja Gore Colton volt. Coltonnal akkor találkozott Floyd, mikor a kikötőben járt és meglátta a férfi hajóját. Mikor meglátta a férfi gályáját, a "Vén Jack"-et, egyből lenyűgözte a tengeri jármű. Colton eleinte nem akart csatlakozni, de Floyd kitartó és meggyőző beszéde megtörte a férfi akaratát. Gore Colton kiváló kormányos, de ért a fegyverek használatához is. Későbbiekben felvettek egy navigátort, Rosina Lindseyt a legénységbe. Későbbiekben egyre jobban bővült a legénység, öt mellékhajóval. A kalózok flottája végül egy vezérhajóból és öt sloopból állt. Norrgatteben talált egy könyvet, melyben említés van a Téli Kastélyt sújtó átokról és kincseiről. Két napig semmit se sejttett arról, hogy a könyv is átokozz volt. Mivel a szöveg elolvasása utáni második reggelen egy életét megkeserítő betegséget kapott. Célként tűzte ki, hogy egy utolsó kincsvadászatra indul. A cél a Téli Kastély volt. A kastély átkát megakarja törni és kincseit megszerezni, amit aztán elrejt, hogy a kalózok száma meggyarapodjon.

Egyéb információk:

Előnyök: jó barátok (2), verekedős (2), hidegfejű (6), szívós (2)

Hátrányok: szerencsétlen (2), bűnöző (kalóz) (3), naív (1), átkozott (betegség) (4), függő (pipázás) (2)

A kalóz flotta nem tartozik bele a jó barátokba, csak a névvel említettek.

Az átok (betegség):
A mesélő 3 naponta egyszer felszólíthatja 1d20-ra,
ha 1-3, akkor 3EP-je,
ha 4-10, 4EP-je,
ha 11-19, 5EP-je marad.
Ha 20, akkor nem történik semmi. Erre a dobásra is használhatja a szerencsétlent, ha a mesélő felszólítja rá. Ha kevesebb EP-je van mint ami a dobáshoz tartozik, akkor 1EP-je marad. Ha nem szólítják fel, akkor megússza a dobást.

Felszerelés:
Ruházat
Pipa
Szablya 1d6 (18-20 *2)
Tőr 1d6 (*2)
Dobótőr 1d4+ (19-20 *2)
Gambezon +1VO
Hárító tőr +1VO

Vagyon: 5 ezüst