Khrone Schneider
(2. szintű lovag)
Nem: Férfi
Azonosító: #229

Üzenet küldése

Külső és belső tulajdonságok:

Barna hosszú hajú, szakállas, barna szemű ember férfi. Vonásai keletiesen durvák, ettől általában mogorvának tűnik. Nagydarab férfi, 185 cm magasságával korához képest kiemelkedő fizikummal bír.
Jellemzően sötét ruhadarabokat visel, gyakorta hordja a vértjét, hiszen mindig résen kell lennie. Mellkasán a szíve felett billogot visel: egy démoni teremtmény stilizált koponyája vehető ki rajta.
Khrone lobbanékony természetű, parancsoláshoz szokott férfi. Temperamentumos, de képes a céljai elérése érdekében visszafogni magát. Hideg természetű, nincs sok humorérzéke. Döntéseit tekintve kaotikus, sosem lehet tudni, mit reagál egy adott helyzetben.

A karakter pontértékei:

Káoszlovag
Faj: ember

Erő 3
Ügyesség 1
Egészség -3
Karizma 0
Bölcsesség 3
Intelligencia 0

Egészségpont: 23
Manapont: 5


VO: 10 + ügy 1 + vért 9 + pajzs 3
Kezdeményezés: d20 + ügy 1 + gyors 3
TÉK elsőgéleges: d20 + 3 + hk 2 + 2 szint
Célzás: d20 + 3 + hk 2

Kitartás: d20 0
Reflex: d20 + 4
Akaraterő: d20 + 3

Képzettség:
Lovaglás (ügy) 2 + 1
Gyógyítás (bölcs) 2 + 3
Varázshasználat (Bölcs) - Goetika 2 + 3
Ugrás (erő) 2 + 3
Nyomkeresés (bölcs) 2 + 3

Alacsony szintű mágiák:
1, Ördögi cinkos
2, Árnyékszolga
3,Fantomfájdalom
Fegyver jártasság:
Kard, fattyú (2) 1d10 19-20/*2
Kopja (6,1) 1d10 18-20*3
Ököl (3) 1d6 *2
Tőr 1d6 *2

Előny:
Atletikus 5
Jó származás 2
Harci kutya 2
Igaz hívő 3
Gyors 3

Hátrány:
Felismerhető 3
Bűnöző 3
Forrófejű 2
Vérengző 2
Hideg 2
Makacs 3A karakter története:

Khrone 40 esztendővel ezelőtt, első gyermekként látta meg a napvilágot. Hazájában, a Quilon Császárságban, mely ma a Ködvadon részét képezi, a káosz volt az úr, s az ott élők szokásukhoz híven első gyermeküket a Szentségtelen Egyháznak adományozták. A gyengébbek áldozatként, ám a tehetségesebbek és erősebbek tanítványként végezték. Khrone szerencsésnek bizonyult, s így a káosz erőit szaporíthatta kiemelkedő képességeivel.
A beavató rituálén az Elátkozott Istenek döntöttek sorsáról. Káoszlovag lett belőle, Shlanees kiválasztottja, ki a Pusztítás és Hatalom Ura. Az ő segítségével oly erőket kapott, ami lehetővé tette, hogy csapatokat és egész hadakat mozgasson. Hódításai messzire elvitték, amerre járt, ott a fényhívők behódoltak, s a Rend zászlaja a sárba hullott. Minden áttérített ember, minden ima Shlaneest erősítette, s vele együtt az ő hatalmát is.
Egészen bizonyosnak tűnt, hogy ereje korlátlan lesz, és végül az Úr magához emeli majd szentségtelen szentként, isteni hatalmát megossza vele. Ám egy szörnyű napon minden megváltozott. Új hősök érkeztek szerte a világból. Hatalmukat a Fény urától kapták, s oly erőt, ami seregeket pusztított el. Khrone sorra veszítette az ütközeteket, és a visszafoglalt területeken az áruló eretnekek ünnepéllyel fogadták a Fényhívőket. A háború pár év alatt már egészen a szülőhazájáig szorult vissza, ahol a végső ütközetben a városa, s ezzel a Káosz fellegvára elpusztult.
Khrone majdnem a város romjai közt lelte halálát. A szétzilált sereggel ő maga is elmenekült, de sose adta fel, hogy egyszer bosszút áll a koronán és a Fény követőin. A harcban szerzett szörnyű sebei sose gyógyultak be, élete pedig folyamatos meneküléssé vált az utóbbi években. Végül hosszas keresés után az elátkozott Téli kastélyt szemelte ki magának, hogy az ott lakozó káoszt kihasználva visszanyerje régi erejét.

Egyéb információk:

Igaz hívő: Shlanees híve mindörökké.

Bűnöző: A Fény követői kivégeznék, ha elfognák.

Célja: Shlanees hatalmának és saját erejének visszaállítása.
Shlanees a Ködvadon észak-keleti csücskében levő hajdani Quilon Császárság istensége. Káosz isten.
Khrone kalandjai során áldozatot kell bemutasson neki. Erre kétféle képpen van lehetősége. Vagy a Shlaneesnak felszentelt kardjával kell kivégeznie áldozatát, és közben imádkozni fennhangon istenéhez (Vérűldozat), vagy a kardmarkolaton lévő jelképpel kell billogot égetnie egy rituálé keretén belül a követőbe, aki ez után életben marad, de nem eltávolítható sehogyan a billog. (Besorozás)
Érvényes áldozatbemutatás csak Játékos vagy nevesített NPC elfogásával lehet.
10 áldozat növeli 1 szinttel Shlanees erejét. 5. szinten a Káoszisten elég áldozatot nyer, hogy visszatérjen, és szolgáit szólítsa.

Felszerelés:

Fekete színű csődör
Fattyúkard Shlanees jelével a markolat gomb alján (d10)
Teljes vért (+9 VO) (sisak nélkül)
Tőr(d6)

Áldozatok:
Dal(t)on (NJK)
Hatrik Hornbringer (JK)